FÓRUM

Diskusná téma: FÓRUM

+

maria 26.09.2012
ja kade chodím, tade hovorím o zázrakoch, ktoré Boh urobil v mojom srdci. Je krásne o tom podávať svedectvo... a mám radosť, odkedy som prijala svoj skutočný "stav" kráľovnej a divožienky...
Mám vás veľmi rada!

vďaka

majka 25.09.2012
Obnova Kráľovná a Divožienka zmenila môj život, moje každodenné žitie, pohľad na všetko a na všetkých okolo mňa. Hoci sa borím i naďalej s trápením, odvtedy kedy som bola na obnove som veľmi šťastná. Pochopila som, že môj kráľovský Otec mi vždy nádej dá a i v mojom utrpení si ma nesie na svojich rukách. A sOm jeho milovaná dcéra. Bohu vďaka za dar tejto úžasnej obnovy! Vyprosujem vám ustavične požehnanie, aby ste boli i naďalej jeho predlženou rukou a pokračovali v tomto jeho diele, aby ste neustávali a aby ste sa nechali viesť jeho DUchom Svatým! Nech vás BOh žehná!

:)

bea 24.09.2012
Môj, Pane... Chválim Ťa za dar obnov... i za všetky žienky, ktoré som na nich stretla... Chválim ŤA za to, že som svedkom TVOJICH dobrodení voči nám a že môžem svedčiť o TEBE, že TY si živý Boh.. i dnes... a že v TEBE a s TEBOU je nám všetko možné!!! Chválim Ťa za to, že patríme medzi Tvoj ľud... a že tak mocne konáš... v živote každej jednej z nás... Chvála TI a sláva!!! Chvála TI!!! P.s.:teším sa aj tu, vo fóre, na teba.. na vás... :-)

vitajte...

maruška 24.09.2012
Milé naše spolupútničky - vy, ktoré ste s nami už okamih dotknutia Bohom v čase na niektorej obnove zažili spolu s nami, alebo vy, ktoré ešte len pokukujete, čo a ako to tu vlastne je... Otvárame vám priestor na vaše zdieľanie, prosby (od modlitby až po akúkoľvek konkrétnu pomoc), otázky, radosť, či jednoducho cítite v sebe potrebu podeliť sa o to, čím vás čas na obnove posunul po návrate domov v živote dopredu... proste na všetko, čo vám brnkne hlavou, srdcom či v duši. (Chlapom, samozrejme, vstup a účasť povolená :-) / Sme tu pre vás a chceme tu byť všetky navzájom jedna pre druhú (a pre každého) ako znamenie Božej lásky... Počúvame, sme na príjme... :-)

Re:vitajte...

bea 25.09.2012
Nech sa páči! :)
<< 95 | 96 | 97 | 98 | 99

Pridať nový príspevok