FÓRUM

Diskusná téma: FÓRUM

vdaka

danka 02.11.2012
BOhu vdaka za dar obnovy pre mna v Levoci. ja neviem slovami napisat co skutocne citim. BOhu vdaka za vsetko a za vas ze ste Bohu odpovedali ANO a ze tak uzasne sluzite. Dakujem za vsetko!!! Boh vas zehnaj!

Re:vdaka

maruška 03.11.2012
Danka, máme radosť z teba a ďakujeme aj my Bohu za teba! Práve takto dokážeme zmeniť svet na miesto lásky a prijatia! Aj teba nech Boh žehná!

nová prosba o modlitbu

maruška 10.10.2012
Dievčatá, trošku je tu náročný čas, Dnes mi volala Katka, naša kamarátka, ktorá s nami bola na jednej z obnov. Prosí o modlitbu za jej synčeka Matúška, ktorý je vo veľmi vážnom zdravotnom stave... potrebujú to zvládnuť všetci v pokoji a dôvere, že Boh je dobrý...

prosba

bea 05.10.2012
Veľmi naliehavo vás obe s maruškou prosíme o príhovory za našu priateľku, maminku Vierku, ktorá bola s nami na jednej z našich obnov, má zdravotné ťažkosti... Sama v týchto svojich ťažkých dňoch a ťažkostiach nevládze, potrebuje naše modlitby!!! ĎAKUJEME!!!

spomienočka

mária 05.10.2012
Môj BOh je BOhom zázrakov!! Je to živý a pravý BOh!!! Na obnove som ho osobne stretla a on sa mi nechal zažiť. Čerpám z toho času ešte aj dnes a veľmi sa teším na ďalší level - na "Milovanú". BOh s vami, všetkými! :)

sa tesim :)

anileso 30.09.2012
juuuj zienky, ja sa tak tesim ... som si len tak precitala prispevky a hned mi je lepsie (nie ze by mi bolo doteraz nejako zle) ale dobre sa to nadsenie cita :))) a som velmi rada, ze ked otvorim tuto stranku s nadejou niecoho noveho, tak po takejto citacej pauze s dvomi blikajucimi smerovkami sa budem potom rozbiehat zas lahsie :)))

Re:sa tesim :)

maruška 01.10.2012
anička,
a ty sa vieš aj netešiť? :-))) JA si myslím, že ty sa len tešíš ešte viac. :-)))

radostná... a milovaná.. :)

bea 28.09.2012
..tancujem.. spievam si.. som do Kráľa zbláznená.. Nedokážem opísať, akú radosť.., vďačnosť i bázeň v srdci mám... :) Strácam hlas.., no pre Ježiša oplatí sa viac... ou, ou, oooou :-) Buďte požehnané!!! A buďme požehnaním!!! :) Mám vás rada.. :)

slzy v očiach

maruška 27.09.2012
... dievčatá, mám zimomriavky na chrbte a slzy v očiach, nebojte sa, aj úsmev na tvári... Teším sa, že naša služba cez obnovy urobila vo vás také neuveriteľné dielo... Chválim Boha za vás a stále sa mi premietate pred očami... niekde iba už tváre, lebo už by som si mala začať robiť kartotéku .-))) aj s fotkami... :-) Teším sa na vás... posuňte správu o tom, kde ste sa stali skutočnými kráľovnami a divožienkami ďalej - a hlavne: urobte svet tam, kde ste, krajším a lepším... slobodnejším... schopným sa smiať, behať v daždi a vychutnávať si všetky dary, ktoré nám denne náš skvelý Otec dáva...

:)

anka 26.09.2012
Sláva Otcu, i Synu i Duchu Svätému!!! Ďakujem BOhu za všetko, za dar obnovy a za každú z vás!
<< 94 | 95 | 96 | 97 | 98 >>

Pridať nový príspevok