SOM MAMA

14.06.2013 00:00

 

 

Prihláška na obnovu „SOM MAMA“ 2013

     Uvažujete o prihlásení sa na duchovnú obnovu „Som mama 2013“, v dňoch od 14.-16.júna 2013 na Škutovkách, pri Ružomberku? Nech sa páči, ponúkame Vám informácie o organizácii, nákladoch a o spôsobe platby. Pre pokojné prežitie toho, čo vám počas našich dní obnovy ponúkneme vám odporúčame, aby ste na obnovu prišli len s jedným dieťatkom, vo veku 0-6r. Ak máte túžbu prísť s dvomi detičkami, príp. si to neviete organizačne zariadiť tak, aby ste prišli len s jedným dieťatkom, napíšte nám na: kralovna.divozienka@gmail.com, určite sa dohodneme. J  

Začiatok + doprava: Obnovu „Som mama“ začíname v piatok, 14.júna 2013 o 16.00h, tzn. prosíme vás, aby ste sa do rekreačného strediska „Rekrea“ na Škutovkách (pred, alebo za Lipt. Osadou, - podľa toho, či pocestujete od BB, alebo od Ružomberka, treba popri Píle odbočiť do hôr, cca 2km nájdete rekreačné zariadenie) dopravili v čase od 12.00h, najneskôr však do 14.30h, aby ste sa pokojne vybalili a ubytovali. Program obnovy končíme nedeľňajším obedom, cca o 13.00h.  

Ubytovanie je zabezpečené v dvojizbových bunkách (s 2 a 3 posteľami), so spoločnou sprchou a WC.

Strava – tá spoločná, sa bude podávať 3x denne (raňajky, obed, večera), ostatné dobrôtky pre vaše detičky (desiata, olovrant) ostávajú vo vašej réžii. Spoločné stravovanie začína piatkovou večerou a končí sa nedeľňajším obedom. Pre deti sa podľa Vašej objednávky budú podávať polovičné porcie stravy. V prípade, napr. bezlepkovej diéty, ktorú nám musíte hneď pri prihlasovaní nahlásiť, sú pani kuchárky ochotné stravu pre vás, či pre vaše dieťa osobitne pripraviť, špeciálne suroviny, najmä pečivo si však musíte priniesť samé.

Nezabudnite si základné hygienické potreby, tiež nejaké dobrôtky na desiatu, či olovrant pre vás, pre vaše dieťatko, ale i na spoločný stôl, - obuv a oblečenie (aj na výmenu) vhodné nielen vo vnútri zariadenia, ale aj do nádhernej prírody, o ktorú všade navôkol zariadenia nie je núdza, preukaz poistenca a samozrejme lieky, ak nejaké užívate. Ak si neobjednáte posteľ pre vaše dieťatko (0-3r), môžete si priviesť preň na spanie vlastnú postieľku. Vy maminky si určite pribaľte nejaký ten poznámkový blok a písacie potreby, aby bolo na čo i doma spomínať J.

Deti budú počas programu pre mamičky zadelené do skupiniek a spolu s našimi skvelými animátormi, ktorým „velí“ naša skvelá mamina Miramare, budú cez hru, zábavu a iné aktivity stavať Noemovu archu. Pre čas, ktorý budete vy samé tráviť so svojimi detičkami, si môžete pre ne priniesť pastelky, papiere, lepidlo, nožničky, hračky, alebo aj športové potreby. Nezabudnite na prikrývky hlavy, pršiplášť, fľašku na vodu a malý turistický vak na desiatu, či olovrantík, ktorý svojmu dieťatku zabezpečíte a ponúknete vo vlastnej réžii. Aj najmenšie, kojace sa detičky budú chodiť s animátorkami von, preto si určite nezabudnite kočík doma.J

Poplatky sú odstupňované podľa veku detí a podľa vášho výberu sú v nich zahrnuté náklady na celodennú stravu (raňajky, obed, večera), ubytovanie a zabezpečenie animátora pre vaše dieťatko. Animátorov zabezpečujeme pre všetky detičky, aby si každá z vás mohla nerušene vychutnať ponúknutý program. Ak sa rozhodnete prihlásiť sa na našu obnovu, vypíšte návratku, pošlite nám ju na e-mail + vypočítajte si zodpovedne platbu podľa uvedeného cenníka poplatkov (viď tabuľka) a túto sumu uhraďte na náš účet: 0320686216/0900, najneskôr do stredy, 29. mája 2013. Po tomto dátume z organizačných dôvodov vaše prihlásenie neakceptujeme, ďakujeme za pochopenie. Do správy pre prijímateľa pri vašej platbe uveďte heslo: SOM MAMA + vaše meno a priezvisko. Neodkladajte svoje prihlásenie sa, o prijatí na našu obnovu rozhoduje poradie prihlásenia (tzn.:vypísaná návratka poslaná na náš e-mail+uhradená platba).

Cenník poplatkov:

Mamka        – dospelá osoba

55€

Dieťa (0-3r) – bez lôžka, bez stravy

17€

Dieťa (3-6r) – lôžko + ½ porcia stravy

27€

Dieťa (3-6r) – bez lôžka + ½ porcia stravy

20€

Dieťa (3-6r) – lôžko, bez stravy

20€

Návratka (vypíš a pošli na náš e-mail: kralovna.divozienka@gmail.com)

Mamka (55€) : napíš meno + priezvisko

 

Dieťa (17€), 0-3r: bez lôžka, bez stravy – napíš meno + vek

 

Dieťa (27€), 3-6r: lôžko + ½ stravy- napíš meno + vek

 

Dieťa (20€), 3-6r: bez lôžka + ½ porcia stravy, napíš meno + vek

 

Dieťa (20€), 3-6r: lôžko, bez stravy, napíš meno + vek

 

Spolu € (sčítaj všetky riadky)

 

Poznámka (diéta, ...)

 

 

     Ak sme na niečo podstatné zabudli, nech sa páči, v prípade nejasností, či iných otázok nám píšte na našu e-mailovú adresu.

                Tešííííme sa na váááás... i na vaše ratoliestky.. J

                    ... za celý organizačný tím, Vaše beomarušky z beomaruškova J