FÓRUM
Diskusná téma: FÓRUM
Re:vdaka
maruška
03.11.2012
Danka, máme radosť z teba a ďakujeme aj my Bohu za teba! Práve takto dokážeme zmeniť svet na miesto lásky a prijatia! Aj teba nech Boh žehná!
nová prosba o modlitbu
maruška
10.10.2012
Dievčatá, trošku je tu náročný čas, Dnes mi volala Katka, naša kamarátka, ktorá s nami bola na jednej z obnov. Prosí o modlitbu za jej synčeka Matúška, ktorý je vo veľmi vážnom zdravotnom stave... potrebujú to zvládnuť všetci v pokoji a dôvere, že Boh je dobrý...
prosba
bea
05.10.2012
Veľmi naliehavo vás obe s maruškou prosíme o príhovory za našu priateľku, maminku Vierku, ktorá bola s nami na jednej z našich obnov, má zdravotné ťažkosti... Sama v týchto svojich ťažkých dňoch a ťažkostiach nevládze, potrebuje naše modlitby!!! ĎAKUJEME!!!
spomienočka
mária
05.10.2012
Môj BOh je BOhom zázrakov!! Je to živý a pravý BOh!!! Na obnove som ho osobne stretla a on sa mi nechal zažiť. Čerpám z toho času ešte aj dnes a veľmi sa teším na ďalší level - na "Milovanú". BOh s vami, všetkými! :)
sa tesim :)
anileso
30.09.2012
juuuj zienky, ja sa tak tesim ... som si len tak precitala prispevky a hned mi je lepsie (nie ze by mi bolo doteraz nejako zle) ale dobre sa to nadsenie cita :))) a som velmi rada, ze ked otvorim tuto stranku s nadejou niecoho noveho, tak po takejto citacej pauze s dvomi blikajucimi smerovkami sa budem potom rozbiehat zas lahsie :)))
Re:sa tesim :)
maruška
01.10.2012
anička,
a ty sa vieš aj netešiť? :-))) JA si myslím, že ty sa len tešíš ešte viac. :-)))
a ty sa vieš aj netešiť? :-))) JA si myslím, že ty sa len tešíš ešte viac. :-)))
radostná... a milovaná.. :)
bea
28.09.2012
..tancujem.. spievam si.. som do Kráľa zbláznená.. Nedokážem opísať, akú radosť.., vďačnosť i bázeň v srdci mám... :) Strácam hlas.., no pre Ježiša oplatí sa viac... ou, ou, oooou :-) Buďte požehnané!!! A buďme požehnaním!!! :) Mám vás rada.. :)
slzy v očiach
maruška
27.09.2012
... dievčatá, mám zimomriavky na chrbte a slzy v očiach, nebojte sa, aj úsmev na tvári... Teším sa, že naša služba cez obnovy urobila vo vás také neuveriteľné dielo... Chválim Boha za vás a stále sa mi premietate pred očami... niekde iba už tváre, lebo už by som si mala začať robiť kartotéku .-))) aj s fotkami... :-) Teším sa na vás... posuňte správu o tom, kde ste sa stali skutočnými kráľovnami a divožienkami ďalej - a hlavne: urobte svet tam, kde ste, krajším a lepším... slobodnejším... schopným sa smiať, behať v daždi a vychutnávať si všetky dary, ktoré nám denne náš skvelý Otec dáva...
:)
anka
26.09.2012
Sláva Otcu, i Synu i Duchu Svätému!!! Ďakujem BOhu za všetko, za dar obnovy a za každú z vás!
hurrá
petra
26.09.2012
maruška, dakujem že si nam dala vedieť, že máme forum, to je fantastické. A tebe mirka dakujeme, že si ho tu zriadila. Je veľa toho, o čom by som chcela svedčit všetkým vám, ktorí si to tu čitate. Obnova "Kráľovna a diovzienka" ma postavila na nohy.. Boh sa mi nechal citeľne zažiť a ja som našla smer i odvahu ako dalej... chcem vám povedať, že sa radosť vrátila do mojho života a ja som šťastná.A stále si spievam: budem ako strom,... :) Pamätáte??? :) Uverila som, že BOh ma miluje a že sa kedysi pred vekmi špeciálne pre mňa rozhodol!! A stvoril si aj mňa úúúžasne!!! I ja som nádherné stvorenie BOžie :-))) Ďakujem vám, že ste upriamili na to moju pozornosť cez vaše prednášky, cez prácu v skupinke, cez rozhovory, cez modlitby, cez úžasnú sv.spoveď, proste, všetko bolo úžasné :-) Žienky moje!! Ja som taká šťastná!!! verím, že aj každá z vás. Stále na ten náš čas tam na obnove myslím, na to sa nedá zabudnúť. Už to viete, máme možnosť ísť na ďalšiu obnovu MILOVANÁ, krásny názov ste jej dali, aj ja taká túžim byť:) Veľmi sa teším že sa na nej stretneme, ako sa len tešííííím, že môžem opäť pokročiť v napredovaní. Nech sa vám darí všetkým! P.S.:budme ako strom, sadený pri vode.... :)