FÓRUM
Diskusná téma: FÓRUM
Re::)
zuzka
26.09.2012
aj ja som bola s mojimi ratoliestkami. Ešte stále máme na chladničke vyvesenú Noeho archu a spomíname... spomíname... :) Deti sa ma pýtajú, kedy pôjdeme zas :) BOla to veľmi dobrá obnova, ďakujem veľmi za ňu, aj za vás, ktoré ste sa namáhali a pekne pripravili. BOh vás žehnaj!!! ďakujem
Re:Re::)
Katka
26.09.2012
Žienky, maminy, aj ja stale spominam na nadherny vikend...snad si to este niekedy zopakujeme :-)
maruška
27.09.2012
Monika, tešíme sa na teba... a prosíme tiež o modlitby... nech toto dielo rastie na slávu Božiu a vám na osoh... a nech máme dosť síl a opory v našich rodinách slúžiť vám..
:)
sabina
26.09.2012
Žienky krásne, maminy :)
Ďakujem za požehnaný čas s vami! Nech Pán žehná Vás, Vaše rodiny i diela, v ktorých sa naplno odovzdávate!
Krásny (upršaný) deň!
Ďakujem za požehnaný čas s vami! Nech Pán žehná Vás, Vaše rodiny i diela, v ktorých sa naplno odovzdávate!
Krásny (upršaný) deň!
maruška
27.09.2012
Sabínka, ty si bola darom od počiatku s Tvojimi nádhernými, nadšenými, radostnými očami... stále ťa mám pred sebou a ďakujem aj ja Bohu za Teba...
mária
26.09.2012
Milé moje, normálne mi chýbate... mám vás pred očami... v spomienkach... v srdci... žiada sa mi vás objať... zasmiať sa s vami... zdieľať... poplakať si... ticho počúvať... jednoducho byť s vami inak, ako on-line /aj keď aj za to vďaka/. Neprešvihnite náš termín na milovanú... som spojená v modlitbe a žasnem nad nádherou každej z vás... Boh si dal teda dobre záležať na originalite... skvele ste sa Mu podarili, sestričky...kráľovne... divožienky... :)
adriána
26.09.2012
veľmi sa teším, že sa znova stretneme. Vďaka Pánovi za tieto obnovy, vďaka vám odvážnym dievčatám, ktoré ste mu dali svoje áno a prijali túto službu. On požehnáva toto dielo, lebo vidí vašu pokoru, vidí vaše nasadenie, horlivosť a snahu pomôcť ženám odhaliť, odkryť krásu, ktorú nám dal Boh už pri stvorení. Teším sa..., tancujem...., spievam si..."veľké veci urobil s nami Pán a máme z toho radosť" :)
Re:Re::)
maruška
27.09.2012
Adrianka, tak my si spolu urobíme nejakú tú šuškandu... už sa na teba teším!
janka
26.09.2012
počujte, najdivožienkovejšie divožienky :) fakt mi prídete na um takmer každý deň .... ani neviete, aké úžasné veci ste mi/nám sprostredkovali, len preto, že ste odvážne šli do (z ľudského pohľadu) 'šialených' vecí :) Ďakujeeeeeeeeem