FÓRUM
Diskusná téma: FÓRUM
Re:Milovaná
Ľubka
25.11.2013
Pán Boh zaplať za požehnaný čas strávený na milovanej s milovanými divožienkami a kráľovnami. Prajem vám všetkým pokoj na duši, nech dobrotivý Boh sprevádza vaše kroky....
Re:Re:Milovaná
maruška
20.01.2014
:-) Milovaná Ľubka, bolo nám cťou byť s tebou počas toho času... Boh ťa žehnaj!
ehvbhbnudxxpnv
hurá
prosba
mirka
15.11.2012
Mile dievčatá,
prvýkrát sa obraciam na Vás s veľkou prosbou o modlitbu za kamarátkinu dcéru Sárku.Od včera leží v Martinskej nemocnici so zápalom mozgových blán a bojuje o svoj mladučký život, má ešte len pol rôčka.
Modlite sa prosím aj za jej rodičov.
Ďakujem
prvýkrát sa obraciam na Vás s veľkou prosbou o modlitbu za kamarátkinu dcéru Sárku.Od včera leží v Martinskej nemocnici so zápalom mozgových blán a bojuje o svoj mladučký život, má ešte len pol rôčka.
Modlite sa prosím aj za jej rodičov.
Ďakujem
vdaka
danka
02.11.2012
BOhu vdaka za dar obnovy pre mna v Levoci. ja neviem slovami napisat co skutocne citim. BOhu vdaka za vsetko a za vas ze ste Bohu odpovedali ANO a ze tak uzasne sluzite. Dakujem za vsetko!!! Boh vas zehnaj!
Re:vdaka
maruška
03.11.2012
Danka, máme radosť z teba a ďakujeme aj my Bohu za teba! Práve takto dokážeme zmeniť svet na miesto lásky a prijatia! Aj teba nech Boh žehná!
nová prosba o modlitbu
maruška
10.10.2012
Dievčatá, trošku je tu náročný čas, Dnes mi volala Katka, naša kamarátka, ktorá s nami bola na jednej z obnov. Prosí o modlitbu za jej synčeka Matúška, ktorý je vo veľmi vážnom zdravotnom stave... potrebujú to zvládnuť všetci v pokoji a dôvere, že Boh je dobrý...
prosba
bea
05.10.2012
Veľmi naliehavo vás obe s maruškou prosíme o príhovory za našu priateľku, maminku Vierku, ktorá bola s nami na jednej z našich obnov, má zdravotné ťažkosti... Sama v týchto svojich ťažkých dňoch a ťažkostiach nevládze, potrebuje naše modlitby!!! ĎAKUJEME!!!
spomienočka
mária
05.10.2012
Môj BOh je BOhom zázrakov!! Je to živý a pravý BOh!!! Na obnove som ho osobne stretla a on sa mi nechal zažiť. Čerpám z toho času ešte aj dnes a veľmi sa teším na ďalší level - na "Milovanú". BOh s vami, všetkými! :)